2

Uitnodiging huurdersoverleg 20 februari 2023

Maandagavond 20 februari 2023 houdt de Huurders Belangenvereniging Etten-Leur weer een Huurdersoverleg.

Tijdens het Huurdersoverleg praten we u bij over lopende zaken zoals;

  • Energie
  • Huurdersbudget

We horen verder graag uw mening over de actuele punten die de HBV inbrengt bij het regulieroverleg met Alwel op 28 februari 2023.

Verder zijn we dringend op zoek naar huurders die deel willen nemen aan een meedenkgroep Heeft u een mening over de huurprijs, kwaliteit van uw woning en verbeterpunten hieraan, de leefbaarheid in uw buurt, mogelijkheden om te verhuizen, of de dienstverlening van Alwel kom ons dan ondersteunen in een meedenkgroep, dat vraagt niet veel van uw tijd maar het zou ons enorm helpen.

De Huurders Belangenvereniging biedt u, de huurders van Alwel allemaal de gelegenheid om mee te praten en dus invloed te hebben op wat er gaat gebeuren op het gebied van huren in Etten-Leur.

U kunt zich ook aanmelden via de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of met het contactformulier op onze website: www.hbvettenleur.nl

Na afloop is er een afsluiting met een drankje en de mogelijkheid om even persoonlijk met leden van de Huurdersraad te praten.

De huurdersbijeenkomst begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in ons Huurderhuis aan de Liesbosweg 40C, waar gastvrouw Netty de koffie, thee en wat lekkers heeft klaarstaan.

Wij zien u graag op 20 februari 2023 a.s. in het Huurdershuis. Meld u zich wel eerst even aan via de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan kan de gastvrouw rekening houden met het aantal lekkers!

Volg ons op:


 Doorzoek onze website: