2

Image

Service onderhoud: een mooi gebaar naar huurders

Al een tijdje bieden we huurders in Etten-Leur en Roosendaal service onderhoud. Een mooi initiatief dat de huurdersorganisaties (HBV en HAR) betalen vanuit het huurderskeuzebudget. Het is tijd om de eerste balans op te maken.

https://www.alwel.nl/Nieuws/5234/

Image

Naamonthulling: Hofstede & Huijsinge

Onze twee nieuwste woongebouwen staan bij het historische Withofterrein in Etten-Leur. Ze vallen binnen het nieuwbouwproject Kloostervelden. Sinds kort dragen ze ook een eigen naam: Hofstede en Huijsinge.

https://www.alwel.nl/Nieuws/5235/

Image

Het Withof in feestelijke stemming

Kleurrijke vlaggetjes, foodtrucks, live muziek en een stralende zon in de lucht. Op het Withofterrein in Etten-Leur vierden we een feestje. En niet zomaar één. Het had een bijzondere reden.

https://www.alwel.nl/Nieuws/5228/

Image

Vragen en antwoorden over glasvezel

De bedrijven KPN en T-Mobile leggen glasvezel aan. Deze kabels van heel dun glas zorgen voor snel internet. Maar wat betekent dat precies? Lees via onderstaande link wat zij gaan doen en waar je op kunt letten.

https://www.alwel.nl/News/4894/

Image

Het is druk Alwel krijgt heel veel telefoontjes.

Door het (verwachte) slechte weer kan het de komende dagen erg druk zijn aan de telefoon. Mogelijk moet je langer wachten voordat we je kunnen helpen.

https://www.alwel.nl/News/4843/

Image

Geen huurverhoging voor woningen die isolatie krijgen

Huurders van woningcorporaties krijgen geen huurverhoging als hun huis vanaf volgend jaar geïsoleerd wordt. Dat heeft de overheid besloten. De wet gaat in op 1 januari 2023.

https://www.alwel.nl/News/4830/

Volg ons op:


 Doorzoek onze website: