2

Het huurdershuis

De HBV Etten-Leur beschikt over een mooie ruimte voor haar activiteiten. Omdat wij de faciliteiten maar voor een beperkte tijd gebruiken wil de HBV haar huurdershuis graag openstellen voor maatschappelijke organisaties. Denk daarbij aan verenigingen, stichtingen of groepen die op zoek zijn naar een beschikbare ruimte. U kunt dan bij ons terecht voor uw vergaderingen, recepties, repetities, lezingen, presentaties of cursussen.

Image
Image

De ruimte beschikt over een nieuwe moderne keuken, een grote vergaderruimte en is voorzien van een toiletgroep en een eigen parkeerplaats.
De HBV Etten-Leur wil met deze openstelling maatschappelijke organisaties ondersteunen en hanteert hiervoor dan ook schappelijke prijzen:

De huur voor een dagdeel is € 15,00
Koffie en Thee € 0.60 Fris en Bier € 1,20 Wijn per glas € 1,20.

Om het gebruik in goede banen te leiden hanteren we onderstaande regels.

Het huurdershuis staat niet open voor commerciële activiteiten of feesten.
Opstelling meubilair: U mag het meubilair opstellen zoals u dat wil, maar na afloop graag terugzetten zoals u het aantrof
Netjes opruimen: Het gebruikte vaatwerk op dienbladen zetten en op de aanrecht achterlaten. Tafels schoonmaken en als de vloer vuil is even dweilen
Geen eigen dranken en voedsel meenemen: De opbrengst is om het huurdershuis rendabel en sfeervol te houden.
Zelf je rekening maken: Aan het eind van de bijeenkomst maakt u zelf de rekening op door het rekeningformulier volledig in te vullen. (En in de la achter te laten)
Licht en apparatuur uitschakelen: Denk u eraan voor het weggaan even te controleren of niets achtergelaten wordt en dat alle lichten en apparatuur zijn uitgeschakeld.

Voor meer informatie neemt u contact op met onze Gastvrouw Netty van Iersel telefoon 06-12972117 of via email huurdershuis@hbvettenleur.nl

Image

Volg ons op:


 Doorzoek onze website: